Дискова херния е причина Владимир Карамазов да слезе от театралната

...
Дискова херния е причина Владимир Карамазов да слезе от театралната
Коментари Харесай

Дискова херния мъчи Владо Карамазов

Дискова херния е причина Владимир Карамазов да слезе от театралната сцена за неустановен интервал от време.

Актьорът е навън и от новия сезон на лекарската сага Откраднат живот, заяви ПИК.

Преди дни от камерната сцена на Народния спектакъл се наложило да падне постановката Богът на касапницата, в която Карамазов взе участие дружно с Александра Василева, Радена Вълканова и Юлиан Вергов. Актьорът се почувствал зле и не бил в кондиция да играе.

Запознати издават, че той се е видял в знамение и не откривал лек за болестта си. Пробвал е разнообразни способи – от обичайна медицина, през плуване, йога до национални лечители.

Загрижени за здравето му, почитателите го затрупали със заръки и препоръки. Препоръчали са му и лекуване в санаториума с минерална вода в карловското село Баните. Последната му вяра била обвързвана с бай Добри – врач от Сливенско, който работел с биоенергия, написа Телеграф.

Владо няма да се изявява и на снимачната площадка на най-успешния медицински сериал у нас. Сценаристите от Откраднат живот са командировали героя му доктор Карагьозов в Германия дружно с екранната му брачна половинка, която го бе изоставила в предния сезон.

Звездата страдала от дискова херния, а напоследък тя толкоз се обострила, че не му разрешавала да извършва работните си задължения.

Карамазов много се понатоварил и със фотосите на шестия сезон на Откраднат живот, в който му се постановяваше да снима всеки ден от заран до вечер в продължение на близо два месеца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР