Дискотеките са кошмарно място, в което е претъпкано с хора

...
Дискотеките са кошмарно място, в което е претъпкано с хора
Коментари Харесай

Кали в паника заради COVID-19: В дискотеките е кошмар! Певицата отказва участия. На Фики, Отварачката и Емилия обаче не им дреме

" Дискотеките са кошмарно място, в което е препълнено с хора и не се съблюдава никаква отдалеченост “, това яростно разгласи пред „ България Днес “ фолкпевицата Кали. Заради огромния брой на инфектирани у нас през последната седмица от през днешния ден закритите нощни заведения и пиано питейни заведения затварят за неустановен интервал от време.

" Няма потребност от препълнени заведения! На кой му е притрябвало да му вървят по краката и да му дишат във врата? Както и да си объркате чашите на бара от липса на каквато и да е било от отдалеченост. За едно  комфортно изкарване на вечерта е належащо да има наложителните 1,5 метра разстояние сред клиентите. Друг е въпросът за избиването на хонорарите на всички работещи в областта на нощния живот. Може би това е още един прекрасен мотив да се отсеят можещи и неможещи. Във всеки един аспект  да стартира да  се прави нещо в действителност стойностно, което да си заслужава високия хонорар. Имам поради всеки работещ през нощта, от сервитьорите до звездите,които се канят в клубовете. Така хем вълкът утолен, хем агнето цяло. Това е моето мнение, с което не наемам никого “, споделя още Кали.

От началото на месеца в нощно заведение се заразиха няколко зрелостници, както и хора от личния състав на заведението. Появи се информация, че и родните ни футболисти са дали позитивни проби за covid-19, откакто са се забавлявали на закрито в дребните часове на нощта.

Фолк певицата  Галена призна, че е с коронавиру с и дружно с дребния й наследник Александър е под карантина в София. Заради болестта си за неопределен срок тя приключи участията си. Нейни сътрудници обаче нямат желание да стопират работа и до края на седмицата имат задължения в цялата страна. Според новата Заповед на здравния министър те ще могат да пеят единствено в открити нощни заведения, и то при 50% запълване на потенциала на посетителите.

„ Коронавирусът е нещо, с което би трябвало да се научим да живеем. Но за жалост не е единствено той. Има толкоз болести, които могат да се предадат по въздушно-капков път, които са рискови за здравето на индивида, за по тази причина не се загатва и дума. Хубаво е и ние хората съществено да помислим за по-сериозна хигиена и отдалеченост посред ни. Аз съм от тези, които високо ценят прегръдката като израз на положителни усеща и планове, само че за жалост светът не е това, което беше и в никакъв случай няма да бъде същият " ,  споделя певицата Кали.

Мнозина нейни сътрудници са на друга от нейната позиция и упорстват нощните заведения да продължат да работят, тъй като този метод си изкарват хляба. От сектора са безапелационни, че четири месеца без работа са били прекомерно дълъг интервал и затварянето на нощните заведения ще усложни в допълнение финансовото им състояние. Емилия, Анелия, Фики и Мария са единствено част от полярните реализатори, които работят в изключителната конюнктура и одобряват предложения за нови участия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР