Discovery Communications и TIM представиха първото по рода си партньорство

...
Discovery Communications и TIM представиха първото по рода си партньорство
Коментари Харесай

Discovery Communication и TIM представиха първия мобилен оператор, който ще излъчва Олимпийските игри

Discovery Communications и TIM показаха първото по рода си партньорство за лъчение на Олимпийските игри, което ще даде достъп до емблематичното спортно събитие на повече хора и от повече устройства.

Първото от редица идни цифрови съдействия, които ще доставят неповторимо наличие на потребителите на мобилни оператори в Европа, трансформира клиентите на TIM в първите, които ще получат извънреден достъп до завладяващите истории от Олимпийските игри.

„ Сътрудничеството с най-големия италиански телекомуникационен оператор за мобилно лъчение на Олимпийските игри ни дава опция да предоставим неповторимо наличие за милиони фенове. Това първо по рода си партньорство е голяма победа за почитателите, които желаят да получават извънредно наличие от Игрите когато и да е и от всяко място ", съобщи изпълнителният шеф на Discovery Networks International Жан-Бриак Перет.

От позицията на формален мобилен оператор, TIM ще може да употребява публично емблемата с олимпийските кръгове, както и да даде на своите клиенти личен 24-часов канал с вести, акценти и разнообразни гледни точки от Игрите. Тази услуга ще разрешава на почитателите да следват обичаните си състезатели от разнообразни устройства, без значение дали са у дома или на път.

Това партньорство е значима стъпка от тактиката на Discovery за основаване на неповторимо преживяване за феновете на Олимпийски игри, които ще могат да гледат на разнообразни екрани персонализирано наличие, съобразено с присъединяване на обичаните им национални състезатели в обособените дисциплини.

Наред с това, новаторското съдействие разрешава на ТIM непосредствено присъединение към олимпийското придвижване по време на олимпийския цикъл 2018-2020. Началото ще бъде маркирано със зимните олимпийски игри в Пьончан през февруари 2018 година, по време на които всички клиенти на оператора ще имат достъп в действително време до последната информация и вести за националните олимпийски звезди.

Абонатите на ТIM ще имат и непосреден достъп до цифровата платформа Eurosport Player, в това число за излъчванията на международните шампионати по плуване, международното състезание по лека атлетика, тенис шампионатите от Големия шлем (Ролан Гарос, Откритото състезание на Съединени американски щати, Аустрелиън оупън), трите огромни колоездачни обиколки (Джиро д`Италия, Тур дьо Франс, обиколката на Испания) и тазгодишния сезон на зимните спортове. Иновативното мобилно лъчение на всяка секунда от Олимпийските игри се добавя с извънредно VR и AR наличие, 360 градусови фрагменти и над 30 спомагателни фийда, показващи на феновете всеки миг и всяка позиция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР