Discord, добре известна компания в кръговете на геймърските общества, обяви

...
Discord, добре известна компания в кръговете на геймърските общества, обяви
Коментари Харесай

Discord ще изключи своя AI-асистент Clyde на 1 декември

Discord, добре известна компания в кръговете на геймърските общества, разгласи прекратяването на своя пробен AI-чатбот Clyde. Той е основан на ChatGPT и е планиран да дава интерактивна помощ на потребителите. От 1 декември последователите на игрите към този момент няма да могат да се свързват с Clyde в персонални известия, групови чатове или на игровите сървъри.

Clyde започва по-рано тази година като пробен план, основан на най-новите разработки в изкуствения разсъдък. Чатботът дава опция за осъществяване на диалози и отговаряне на потребителските въпроси, като по този метод уголемява функционалността на платформата Discord.

Причините за затварянето на Clyde остават неразбираеми. Има обаче спекулации, че Clyde може да се върне в бъдеще като извънредна функционалност за платените клиенти за услугата Nitro. Възможно е също, Discord да е решил, че предвид на своите проби на изкуствения разсъдък, чатботът не е нужна част от услугата.

Discord опитва с разнообразни AI-функции, в това число и генерирани от AI резюмета на диалози. Това разрешава на потребителите на Discord да наваксат в връзката, което е изключително потребно за сървърите, ситуирани в другите часови зони. Discord също по този начин се пробва да нарежда платформата си като дом за разработчиците на AI, отделяйки средства и запаси, с цел да помогне на разработчиците да основават ИИ-приложения за Discord.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР