Disco Elysium се превърна в една от най-дискутираните видеоигри на

...
Disco Elysium се превърна в една от най-дискутираните видеоигри на
Коментари Харесай

Disco Elysium получава хардкор режим със следващото си обновление

Disco Elysium се трансформира в една от най-дискутираните видеоигри на 2019. Играта на ZA/UM си завоюва утвърждението на рецензията и любовта на геймърите със своята история, новаторски механики и детайли и голямата независимост, предоставяна на играещите. Тази седмица създателите на играта анонсираха идващото обновяване за Disco Elysium, което идва с премиерата на хардкор режим и поддръжка за широкоекранни монитори.



ZA/UM обясниха това, което ще включва обновлението, което излезе през вчерашния ден.

Входа на хардкор режим значи единствено едно: вие ще се проваляте по-често.

„ Това е житейски факт в хардкор режима. Трудността на всеки пост се завишава, което понижава доста възможностите ви за усех. Разрешаването на този случай без да се превърнете в тотално провалено ченге е даже по-голям от естественото. От друга страна, вие ще има с какво да се гордеете от себе си, в случай че в действителност разрешите случая, дори и в случай че достолепието ви е потърпевшо повече от това на Съюза на умиращите алкохолици. И на Куно. И Класйе “, пишат от студиото.

Освен това, както се оказва ще разполагате с надалеч по-малко запаси, Самите жители на града ще са доста по-бедни от нормалното, което значи, че няма да може от кое място да си набавяте нужното.

Лекарствата ще са доста по-скъпи. А с това и неуспехът ще ви коства по-скъпо. И освен това, само че лечебните им свойства може да бъдат отслабени.

Ще сте по-зависими от напастта, която ви проваля. Не става дума единствено за цигарите и алкохола, само че и за дрогата и опиатите.

Дрехите ви на гърба ще значат надалеч повече за вас. Ако до момента всички тези аксесоари не са ви давали толкоз доста, в хардкор режима, с непрекъснатия дефицит на запаси, вие ще оцените надалеч повече тяхната помощ.

Ще би трябвало да обмисляте надалеч по-внимателно всеки ваш ход. Това ще е предизвикано от доста повишената компликация. От друга страна обаче, всяко ваше достижение ще се прави оценка надалеч по-високо, в сравнение с в естествения режим на играта и повдигането на равнището ще е надалеч по-бързо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР