Дирекция Зелена система към Столична община ограничи достъпа на МПС

...
Дирекция Зелена система към Столична община ограничи достъпа на МПС
Коментари Харесай

Столична община ограничи достъпа на коли до стадион "Българска армия"

Дирекция " Зелена система " към Столична община ограничи достъпа на МПС до стадион " Българска войска ", считано от 2 август 2017 година Това заяви ЦСКА-София посредством формалния си уебсайт.

Забраната важи и за дните, в които на стадиона него се организират футболни мачове.

" Автомобили и всевъзможни транспортни средства на публични и длъжностни лица от БФС, в това число гостуващ тим, делегати, съдии, публицисти и посетители няма да бъдат допускани наоколо до оборудването ", оповестяват от клуба.

Всеки, който желае да употребява автомобил в региона на Борисовата градина и стадион " Българска войска ", към този момент ще би трябвало да заплаща месечна такса в размер на 30 лв.. От " Зелена система " ще издават пропуск, който да важи в границите на парка.

" Също по този начин ви осведомяваме, че всички чиновници на ЦСКА, тим, спортно-технически щаб и личен състав отсега нататък ще идват пешком на работа ", написаха още от ЦСКА-София.

Все още не е ясно по какъв начин ще се действа в дуели с по-голям заряд, в които публиката на алените не е отзивчиво настроена към гостуващите тимове, както е с " Лудогорец ".

Още този уикенд тимът приема " Локомотив " (Пловдив) в мач от 4-ия кръг на Първа лига.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР