Дирекция Централизирано възлагане и обществени поръчки към Министерството на финансите

...
Дирекция Централизирано възлагане и обществени поръчки към Министерството на финансите
Коментари Харесай

Министерски съвет дава 34 млн. лв. за самолетни билети

Дирекция " Централизирано възлагане и публични поръчки " към Министерството на финансите оповестила конкурс за подписване на рамково съглашение с четири изпълнителя за обезпечаване на самолетни билети при служебните пътувания в страната и в чужбина на чиновници от органите на Министерски съвет.
Прогнозният бюджет е 34 млн. лева без Данък добавена стойност, като срокът за приемане на предложения или на заявки за присъединяване е 2 юли.
Основни дестинации, по които се правят пътувания, изброени в търга, са: Брюксел, Берлин, Париж, Лондон, Страсбург, Виена, Люксембург, Амстердам, Москва, Вашингтон, Ню Йорк, Мадрид, Лисабон, Стокхолм, Букурещ, Истанбул, Анкара, Атина и други
Срокът за даване на услугата е 24 месеца, считано от датата на неговото подписване, само че не по-рано от 1 януари 2019 година
Кандидатите следва да са членове или упълномощени сътрудници на IATA за продажба на самолетни билети, да имат годна оторизация за работа със системата Billing Settlement Plan (BSP), както и да работят с световна система за резервации и продажба на самолетни билети " Амадеус " или друга еквивалентна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР