Дирекция Бюро по труда - Мездра организира информационно събитие под

...
Дирекция Бюро по труда - Мездра организира информационно събитие под
Коментари Харесай

Дирекция "Бюро по труда" - Мездра организира информационно събитие под наслов "Да работиш яко!"

Дирекция " Бюро по труда " - Мездра провежда осведомително събитие под надпис " Да работиш (е) крепко! ". Събитието ще се организира на 13 октомври 2023 година (петък) от 13:00 часа пред Дома на железничаря в гр. Мездра.
 
Целта е да бъдат достигнати неактивните лица на пазара на труда от община Мездра. Така ще се обезпечи помощ на тези, които срещат компликации при своята професионална реализация заради районна специфичност, трудова мотивация, нужда от подготовка и т. н.
 
Чрез съчетаване на развлечение и осведомителна част присъстващите ще могат да чуят навън разкази за сполучливата професионална реализация на известни реализатори, които ще се включат в програмата. Успоредно с това ще бъде предоставена самостоятелна поддръжка на всеки, който има потребност.
 
 Да работиш е крепко Да работиш е крепко Източник: Община Мездра
По време на осведомителното събитие специалисти от Дирекция " Бюро по труда " - Мездра ще разпространяват опциите за трудова претовареност и за придобиване на професионална подготовка, както и другите начинания за обезпечаване на качествени работни места, обучение и образование:
• Как да си намериш работа?,
• Как да се включиш в образование?,
• Как да се представиш пред шеф, по какъв начин да си направиш CV?,
• Как да се преквалифицираш?,
• И още, и още…
 
Заповядайте на осведомителното събитие " Да работиш (е) крепко! " на 13 октомври 2023 година (петък) от 13:00 часа пред Дома на железничаря в гр. Мездра!
 
Събитието е част от акцията " Да работиш (е) крепко! " на Агенция по заетостта и се провежда в осъществяване на Проект " Готови за работа " и Проект " Национална EURES мрежа ", финансирани от Оперативна стратегия " Развитие на човешките запаси " 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд и Инициативата за младежка претовареност.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР