Директорката на Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца

...
Директорката на Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца
Коментари Харесай

Директорката на ПГТР Румяна Петрова: „Конкурент“ и „24 часа“ лъжат

Директорката на Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца /ПГТР/ Румяна Петрова разгласява в персоналния си профил във фейсбук тежки обвинявания против локалния вестник „ Конкурент “ и столичния „ 24 часа “.
Поводът за това е методът на отразяване на неочакваната гибел на ученика от 12 клас с профил „ Търговски представител “ Кристиян Братоевски. Посочените две медии си разрешиха да разгласяват измислици по трагичния случай и това провокира директорката на учебното заведение обществено да ги опровергае. Румяна Петрова категорично е показала, че никой от двата вестника не е правил опит да се свърже с нея, а в това време пишат тъкмо противоположното.
За обществото това може да наподобява на инцидентен пропуск, само че за гилдията от дълго време е ясно, че „ Конкурент “ и „ 24 часа “ постоянно разгласяват измислици за спасяването на изданията от банкрут и трупането на трафик в интернет. Изглежда не може да ги спре даже и неочакваната гибел на едно дете. Тук въобще няма да разясняваме садистичната непримиримост, с която насаждат в обществото опиатите като причина за кончината на момчето, още преди да е предходна аутопсията.
Информационна организация BulNews.bg първа заяви за трагичния случай, като преди този момент правилно се свърза с директорката на ПГТР, която оказа цялостно подпомагане при изясняването на случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР