Директорите на регионалните здравни инспекции са здравните министри на място.

...
Директорите на регионалните здравни инспекции са здравните министри на място.
Коментари Харесай

Ангелов даде отговор на въпроса - кога и къде да носим маски?

Директорите на районните здравни инспекции са здравните министри на място. Няма да има шеф на РЗИ, който да каже " не съм схванал, не съм чул, не видях, не мога ". Те могат да създадат всичко, което прави здравният министър, само че в дадената област. Това сподели здравният министър след среща със столичната РЗИ. 

" По тази причина има откриване на. Ако имаме пациент, който постъпи в лечебно заведение той би трябвало да бъде обслужен на място. В момента специалистите от министерство на опазването на здравето не престават да прецезират всички условия за заповедта, за носене на маски навън ", добави той.

о

" Там където има риск за живота на хората, там, където има скупчване на хора, там където няма отдалеченост от метър и половина. Ако отивате да си изхвърляте боклука и сте самичък от входа на жилището, на което живеете, до кофата за отпадък - няма да носите. Но в случай че сте на опашка за PCR проби, на дълга опашка за магазина или на място, на което не може да се съблюдава отдалеченост от 1.5 м - ще се носи маска ", изясни здравният министът.

По думите му се чака 30% спад на инфектираните откакто се вкара тази мярка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР