Директорите на БДЖ са забранили на служителите да контактуват с

...
Директорите на БДЖ са забранили на служителите да контактуват с
Коментари Харесай

Ръководството на БДЖ забранило контактите с медиите

Директорите на БДЖ са забранили на чиновниците да контактуват с публицисти. Това разкрива Гражданската самодейност за публичен и релсов превоз. Именно поради тази възбрана неправителствената организация е поела ролята на представител на железничарите и от тяхно име оповестява, че в сряда, на 9 октомври, машинистите от локомотивно хранилище " София "  канят на среща по наболели въпроси депутати, както и отрасловия министър Росен Желязков, а също и управлението на жп предприятието. 

" Целта на срещата е да се притегли вниманието на всички парламентарни сили към извънредно тежкото положение на железницата, а тези, от които зависят политическите решения, да видят обстановката на терен и да показват визията си за бъдещето на БДЖ ", разясняват от гражданската самодейност. Ще се разисква прекъсването на влакове заради дефицит на годни за работа локомотиви и вагони, както и тематиката за средствата, които държавното управление възнамерява да заложи за БДЖ в бюджета за идната година. 

През предходната седмица стана ясно, че БДЖ стопира краткотрайно 14 влака по няколко районни посоки точно поради неналичието на локомотиви.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР