Директорът в Милан Звонимир Бобан подкрепи други футболни ръководители, които

...
Директорът в Милан Звонимир Бобан подкрепи други футболни ръководители, които
Коментари Харесай

В Милан се оплакаха от стрес, също искат промяна на трансферния прозорец

Директорът в Милан Звонимир Бобан поддържа други футболни ръководители, които упорстват трансферният прозорец да затваря на по-ранен стадий от сезона. Италианските клубове можеха да вършат покупко-продажби до нощес, а шампионата в страната беше стартирало още преди две седмици.

“Беше доста тежък интервал - разяснява Бобан пред Sky Italia. - Надявам се ФИФА да редуцира продължителността на самия прозорец. При актуалните периоди тимовете и мениджърите са под огромен стрес. Футболистите идват и си отиват.”

“Росонерите” съумяха в последния миг да се подсилят с Анте Ребич от Айнтрахт (Франкфурт). “Aнте е толкоз мощен и физически, и като темперамент. Освен това той може да играе на разнообразни позиции в офанзива. Щастливи сме, че Ребич към този момент е при нас, тъй като той е съществено момче, което се разви доста през последните години”, показа Бобан за своя съотечественик.

Official Statement: Ante Rebi https://t.co/p28fFPFDQI pic.twitter.com/HU1WOXBUrW
— AC Milan (@acmilan) September 2, 2019
Хърватинът удостовери също по този начин, че Милан не е взел Анхел Корея от Атлетико Мадрид поради високата му цена, която испанците са сложили.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР