Директорът Разпространение на съдържание и нови платформи“ на Нова Броудкастинг

...
Директорът Разпространение на съдържание и нови платформи“ на Нова Броудкастинг
Коментари Харесай

United Media назначи Павел Благов за директор „Дистрибуция“

Директорът „ Разпространение на наличие и нови платформи “ на Нова Броудкастинг Груп поема и функционалностите на шеф „ Дистрибуция “ в United Media. През последните осем години той дава отговор за разпространяването на телевизионните канали във водещата медийна и софтуерна компания в България. Неговите експертни знания, пристрастеност и лидерски качества ще допринесат доста за триумфа му като шеф „ Дистрибуция “ в United Media.

Павел Благов има тапия по туризъм и интернационален бизнес и предприемачество от Икономическия университет във Варна. Той има богат професионален опит в мултинационални компании, като в предходни интервали е заемал разнообразни позиции в Procter&Gamble, Melia Hotels International и AB Travel.

" Промяната е неизменима в живота, а с позитивната смяна съвсем постоянно идва и по-голяма отговорност. Новата позиция е по едно и също време чест и отговорност за мен. С неспокойствие чакам да работя с сътрудници от цяла Югоизточна Европа и да обменяме хрумвания и опит. Убеден съм, че посредством съдействие и упорита работа ще реализираме изключителни резултати на всички пазари ", съобщи Павел Благов, който ще заеме новата си позиция на 1 август.

Главният изпълнителен шеф на United Media Александра Суботич отбелязва, че професионализмът и достиженията на Павел Благов в региона на разпространяването на наличие са значими и в продължение на няколко години са добре приети в компанията.

" Повишаването на одобрени експерти с дълготраен опит е от жизненоважно значение за развиването и укрепването на позициите на компанията. С над 100 медийни активи в портфолиото си, United Media се издигна до върха на медийната промишленост в Югоизточна Европа, а разпространяването е основен съставен елемент на нашата компания. Очакваме с неспокойствие Павел в новата си роля да се включи в напредъка на групата в разпространяването на висококачественото наличие, което произвеждаме ", съобщи Александра Суботич.

Тя благодари на досегашния шеф „ Дистрибуция “ Сърджан Йованович за приноса му и насочи пожелания за триумф в новата му роля на Продуктов управител.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР