Директорът по комуникациите във Flightradar24 Ян Печеник поясни пред Ройтерс,

...
Директорът по комуникациите във Flightradar24 Ян Печеник поясни пред Ройтерс,
Коментари Харесай

За 30 секунди самолетът на Пригожин загубил 2,4 км височина, не е бил повреден

Директорът по връзките във Flightradar24 Ян Печеник разясни пред " Ройтерс ", че в 18:19 часа московско време (съвпада с българското време) самолетът е почнал внезапно да се спуска и за към половин минута е изгубил 8000 фута от Крейсерската височина от 28 000 фута, т.е. от височина 8,5 километра е паднал внезапно с 2,4 километра - до 6,1 километра.

" Каквото и да се е случило, станало е бързо. Може би са се борили (със самолета), откакто се е случило нещо. Преди това няма индикации, че нещо не е наред с тази машина ", означи Печеник.

В обява на уеб страницата Flightradar24.com се показва, че първите данни от Embraer са получени в 17:46 часа. Към 18:10 часа самолетът е достигнал Крейсерска височина. След 9 минути отвесната скорост на самолета (промяната във височината на полета за единица време) стартира фрапантно да се трансформира: от 30 100 фута той слиза до 19 725 фута - освен това за едвам 32 секунди. Последните данни от самолета са получени в 18:20 часа. Тогава той е бил на височина 19 725 фута - към 6 километра.

Първите известия в каналите на Telegram за самолетната злополука в Тверска област се появиха към 19:20 часа. Публикуваните записи демонстрираха по какъв начин самолетът пада с носа надолу, заобиколен от облак сив пушек. Руските управляващи започнаха следствие. Разглеждат се всички версии, в това число и " външно въздействие ", акцентира вестник " Коммерсант ", представен от " Фокус ".

Според Федералната организация за въздушен превоз, на борда на самолета, изпълняващ полет от Москва за Санкт Петербург, е имало седем пасажери, в това число Евгений Пригожин и " дясната му ръка " Дмитрий Уткин, както и трима членове на екипажа. Останките на починалите би трябвало да бъдат превозени в морга на Твер за идентификация.

Междувременно постройката на " Вагнер Център " в Санкт Петербург освети прозорците във формата на кръст.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР