Директорът по футболните въпроси в Манчестър Сити – Чики Бегиристайн,

...
Директорът по футболните въпроси в Манчестър Сити – Чики Бегиристайн,
Коментари Харесай

Сити запазва Клаудио Браво на Етихад след травмата му

Директорът по футболните въпроси в Манчестър Сити – Чики Бегиристайн, разкри, че Клаудио Браво е получил предложение за нов контракт от управлението на „ гражданите”. 36-годишният чилийски вратар пропусна съвсем целия минал сезон, откакто получи травма в ахилеса и игра в едвам два мача за отбора, воден от Хосеп Гуардиола.

Настоящата сделка на Браво със Сити завършва през идното лято, само че Бегиристайн призна, че предстоят договаряния с опитния пазач. „ Все още нищо не е решено, само че неговият опит е приказен. Трябва да се напомни, че той бе контузен за година, а това не е месец или два”, разяснява Чики пред El Mercurio.

„ Ние сме взели решение, че би трябвало да се разберем с него и считаме, че би трябвало да му дадем нов контракт, който да го резервира на „ Етихад”. Впечатлени сме от неговото наличие при нас и планираме това да се случи”, призна още Чики Бегиристайн.

Браво беше първи избор на вратата за първенеца на Англия през сезон 2016/17, след което бе закупен Едерсон и се трансформира в запаса на бразилския пазач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР