Директорът на училището в Ново Паничарево беше обвинен от родителите

...
Директорът на училището в Ново Паничарево беше обвинен от родителите
Коментари Харесай

1 лев обезщетение искат близките на ученичката, обвиняваща директор в блудство

Директорът на учебното заведение в Ново Паничарево беше упрекнат от родителите на 14-годоишна ученичка, че е блудствал с нея . Вчера той беше освободен от съда под домакински арест .  Късно нощес фамилиите, които го упрекват в блудничество, взеха решение да провеждат митинг в учебното заведение , заяви NOVA.

Обвиниха в педофилия шеф на учебно заведение

Бащата на потърпевшото момиче Христо Христов съобщи тази заран в „ Здравей, България ”, че стачкува поради освобождението на шефа. Твърди, че той му е предложил пари . След това му се извинил и споделил, че единствено я целунал по бузата . Христов споделя, че има запис на тези думи, който е предаден в полицията.

Ново Паничарево в отбрана на обвинявания в блудничество шеф

Майката на момичето описа, че щерка й още предходната година се оплаквала от шефа, само че самите те не й повярвали. Пасторът на локалната Евангелска черква показа, че има информация, в това число и от неговата племенница, че такива похищения се случват от към 10 години. " Сигнали не са подавани, тъй като той не е инцидентен човек, шеф е, а ние сме роми " , разяснява Христо Андреев.

Разпитват още деца от учебното заведение в Ново Паничарево след сигнала за блудничество

От кметството бяха безапелационни, че до момента не са имали сходни сигнали против шефа Христо Радев. Родителите на момичето оповестиха, че ще желаят алегорично обезщетение за случилото се с щерка им - 1 лев, за да потвърдят, че парите не са претекст за дейностите им .
  По тематиката Задържаният за блудничество учебен шеф: Това е ромска вендета (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР