Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс, след като се срещна с

...
Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс, след като се срещна с
Коментари Харесай

Директорът на ЦРУ нарече "доста тягостна" срещата си с шефа на руското външно разузнаване

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс, откакто се срещна с шефа на съветското външно разузнаване Сергей Наришкин, дефинира срещата като " много тягостна ".
 
В изявление за CBS News Бърнс описа за арогантното и смело държание на шефа на СВР. " Имаше доста предизвикателно отношение от страна на Наришкин. Чувство на смелост и надменност ", сподели Бърнс.
 
 Сергей Наришкин Сергей Наришкин Източник: РИА Новости
Според ръководителя на Централно разузнавателно управление на САЩ това държание е било отражение на персоналното мнение на съветския деспот Владимир Путин, който счита, че може да победи украинците.
 
" Усещането, мисля, отразява персоналното  мнение на Путин, личното му настоящо разбиране, че може да накара времето да работи за него, вярата му, че може да премаже украинците, че ще изтощи нашите европейски съдружници, вярата, че в последна сметка ще пристигна политическата отмалялост (сред тях, бел. ред.) ", сподели Бърнс.
 
Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс се срещна с шефа на съветското разузнаване Сергей Наришкин през ноември 2022 година. Разговорът се организира в Турция. По време на срещата Вашингтон по-специално предизвести Русия да не употребява нуклеарно оръжие в Украйна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР