Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс посети тайно Киев миналата седмица,

...
Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс посети тайно Киев миналата седмица,
Коментари Харесай

Директорът на ЦРУ тайно е посетил Киев, за да информира Зеленски за плановете на Русия

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс посети скрито Киев предходната седмица, с цел да се срещне с президента Володимир Зеленски и да го осведоми за вероятните бъдещи военни проекти на страната-агресор Русия през идващите седмици и месеци. За това, базирайки се на публични лица и други източници, осведомени с детайлностите към визитата.
 
" Бърнс посети Киев, където се срещна с сътрудници от украинското разузнаване, както и с президента Зеленски, и удостовери нашата непоколебима поддръжка за Украйна в нейната отбрана против съветската експанзия ", споделя американски чиновник пред изданието.
 
Вашингтон остава мощен и финансирането от 45 милиарда $ мина от Конгреса през декември 2022 година ще продължи най-малко през юли или август. Бърнс, някогашен дипломат в Русия и чиновник на Държавния департамент, е един от водещите специалисти на държавното управление на Съединени американски щати.
 
Според изданието той е и уважавана фигура измежду вътрешния кръг на Зеленски заради точното му предизвестие през януари 2022 година, че съветските войски ще се опитат да завладяват украинското летище Антонов в ранните стадии на нашествието от 24 февруари.
 
Съобщението му, предадено персонално, се основаваше на оценки на американското разузнаване. по този метод Бърнс оказа помощ на Украйна да се приготви за отбрана на летището и лиши Русия от опората, нужна за завладяването на Киев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР