Директорът на ЦРУ Майк Помпейо заяви, че Северна Корея е

...
Директорът на ЦРУ Майк Помпейо заяви, че Северна Корея е
Коментари Харесай

Шефът на ЦРУ: Северна Корея е все по-близо до момента, в който може да застраши САЩ с ядрено оръжие

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Майк Помпейо съобщи, че Северна Корея е все по-близо досега, в който ще може да заплаши американците с нуклеарно оръжие, съобщи Асошиейтед прес. Бившият конгресмен от Канзас сподели това пред Американския предприемачески институт – мозъчен концерн с консервативна ориентировка.

Според Помпейо севернокорейският водач Ким Чен-ун няма да се успокои, до момента в който не си подсигурява способността да заплашва Съединени американски щати с голям брой нуклеарни набези по едно и също време.

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ е на мнение, че Ким освен би употребявал нуклеарни оръжия, с цел да остане на власт, само че може да заплаши да сплоти още веднъж разделения Корейски полуостров под своето тоталитарно ръководство.

Помпейо предизвести, че единствено месеци разделят Северна Корея от опцията да сложи Америка в заплаха, само че все пак не счита, че има непосредствена опасност от севернокорейско нахлуване против Съединени американски щати.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР