Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Майк Помпейо

...
Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Майк Помпейо
Коментари Харесай

ЦРУ потвърди обвиненията за намеса на Русия в изборите на САЩ през 2016 г.

Директорът на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати Майк Помпейо удостовери през днешния ден обвиняванията за съветска интервенция в американската предизборна акция предходната година макар новите опровержения на Владимир Путин, повторени от президента Доналд Тръмп, съобщи Франс прес.

Директорът поддържа, както постоянно е правил, заключенията в отчета на разузнаването от януари 2017 година за съветска интервенция в американските президентски избори, гласи официално съобщение на Централно разузнавателно управление на САЩ, обещано на телевизия Си Ен Ен часове след изказванията на Тръмп, който изрази единодушие с съветския си сътрудник. " Заключенията на разследващите служби за интервенция на Русия не са се трансформирали ", се споделя в официалното съобщение, оповестено от малкия екран.

Тръмп приказва през днешния ден просторно за опроверженията, направени от Путин на тези обвинявания и сподели след срещата им във Виетнам, че му има вяра, припомня Агенция Франс Прес.

Изявленията на Тръмп разгневиха депутати от Демократическата партия. Конгресменът Адам Шиф сподели, че " президентът не може да заблуди никого. Той знае, че руснаците са се намесили. Той знае, че е спечелил на ръба на бръснача и че е изгубил по брой на подадените за него гласове ", добави Шиф.

/24 часа

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР