Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Майк Помпео

...
Директорът на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) на САЩ Майк Помпео
Коментари Харесай

Северна Корея я делят няколко месеца от сдобиването с възможности да удари САЩ

Директорът на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати Майк Помпео разгласи, че на Северна Корея я разделят единствено няколко месеца от сдобиването със качества да нападне Съединени американски щати . Това разгласи той в изявление за американската телевизия CBS.

" Никога няма да узнаем точния темперамент на това, което се случва. Никога няма да узнаем точния миг, в който ще продължат (да взривяват друга нуклеарна бомба)... Ала главната заплаха е това, че програмата за нуклеарни оръжия на Северна Корея продължава да се уголемява, да напредва, да става по-силна, по-способна и надеждна ", посочи Помпео.

 Санкциите против Северна Корея
Санкциите против Северна Корея " стартират да болят ", уверени Съединени американски щати

Имало дефицит на храна и горива

Когато обаче водещият напомнил на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ, че той е употребявал същата фраза за оставащи няколко месеца, когато е приказвал за севернокорейската опасност преди повече от шест месеца, Помпео коментирал, че американското държавно управление работело пламенно, с цел да отбрани страната и да удължи във времето този график.

" Вярно е ", сподели той и продължи: " Надявам се да мога да го кажа и след година. Американското държавно управление работи старателно, с цел да удължи този период. "

 Тръмп: Русия оказва помощ скрито на Северна Корея
Тръмп: Русия оказва помощ скрито на Северна Корея

Китай с дейна политика против Пхенян
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР