Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс е

...
Директорът на Централното разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс е
Коментари Харесай

Директорът на ЦРУ тайно е посетил една държава. Вижте коя

Директорът на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати Уилям Бърнс е пътувал до Саудитска Арабия в средата на април за среща с престолонаследника Мохамед бин Салман, която не беше оповестена обществено. Това разкри " Уолстрийт джърнъл ", съобщи News.bg.

Подробности за срещата и повдигнатите на нея тематики не са известни. " Разговорът беше добър, тонът беше по-добър от предходните контакти на американското държавно управление ", споделя източникът на водещото делово издание.

Както отбелязва " Уолстрийт джърнъл ", връзките сред Вашингтон и Рияд сега са на най-ниското си равнище от десетилетия насам, а както оповестяват високопоставени източници от двете държавни управления, политическите разлики сред Съединени американски щати и Саудитска Арабия са се задълбочили, откакто Русия стартира военната си интервенция против Украйна. Целта на визитата на Бърнс е била да възвърне контактите сред страните.

Саудитска Арабия е отказала да усили производството на петрол, с цел да понижи международните цени на петрола, както е поискала американската страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР