Директорът на третодивизионния Питърбъро - Бари Фрай, помоли Висшата лига

...
Директорът на третодивизионния Питърбъро - Бари Фрай, помоли Висшата лига
Коментари Харесай

Клуб от трета дивизия в Англия поиска помощ от Висшата лига

Директорът на третодивизионния Питърбъро - Бари Фрай, помоли Висшата лига да даде финансова помощ, с цел да попречи на клубовете на Английската футболна лига (ЕФЛ) да банкрутират след прекъсването на шампионата поради пандемията от Ковид-19.

Клубовете от четвъртото равнище на футбола в Англия единомислещо гласоподаваха този месец за преустановяване на сезона, до момента в който тимовете от трета дивизия са подготвени да вземат решение през тази седмица.

Питърбъро, който има действителни шансове за промоция, е един от доста клубове в Лига 1, които не са за анулация на сезона, а Фрай съобщи, че финансовият пакет ще помогне за поддръжката на клубовете отвън Висшата лига и втора дивизия.

"Много съм отчаян и изумен, че Висшата лига не оказа помощ на всички тимове. Това е казусът. Надявам се и се апелирам на Висшата лига да ни помогне по някакъв метод, може би посредством подаяние ", съобщи Фрай през "Скай Спортс ". Първенствата в Англия бяха прекратени наложително през март поради пандемията от новия ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР