Директорът на териториалното поделение на Националния осигурителен институт във Враца

...
Директорът на териториалното поделение на Националния осигурителен институт във Враца
Коментари Харесай

​Иван Грозданов получи докторска степен в Свищов, черпи колеги

Директорът на териториалното отделение на Националния застрахователен институт във Враца Иван Грозданов през вчерашния ден стана лекар по стопанска система, научи BulNews.bg. След триумфа той почерпи сътрудниците си от катедрата в хотел „ Иванов “ в Свищов.
След твърдоглав 6-годишен труд Грозданов отбрани научната си степен пред комисия в Стопанска академия "Димитър А. Ценов "- Свищов. Това стана пред 15-те му сътрудници от катедрата и специфична комисия, похвали се пред медията ни шефът. Темата, която Грозданов бе избрал за отбраната си, е „ Възможностите за развиване на профилактиката и рехабилитацията в системата на Национален осигурителен институт “, като дисертацията била впечатлила извънредно доста освен сътрудниците му, само че и 5-членното жури.
Според него най-важното е, че образците в труда му са взаимствани от практиката му като шеф на осигурителния институт.
„ Много съм горделив, че минимум 3 от 6-те рекомендации, които съм показал в труда си ще бъдат въведени и употребявани в системата на Национален осигурителен институт. Едната рекомендация е за смяна на софтуерния артикул, който използваме. Друга е обвързвана с въвеждането на електронни удостоверения, както и да се вкара услуга за следене на профилактиката и издаването на болнични за другите болести. На базата на изследването ми от 2014-година от Министерството на здравеопазването ще отпускат повече пари за профилактика “, показа Грозданов.
Докторската си тапия, която най-вероятно ще краси огромното му бюро в дирекцията, докторът по стопанска система ще получи публично след към месец.
Той показа, че идната му стъпка ще бъде още достижения в научните среди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР