Директорът на тенис асоциацията на Австралия Крейг Тайли заяви, че

...
Директорът на тенис асоциацията на Австралия Крейг Тайли заяви, че
Коментари Харесай

Директорът на австралийската тенис асоциация: Няма да подам оставка заради Джокович!


Директорът на тенис асоциацията на Австралия Крейг Тайли съобщи, че не мисли да подава оставка, поради разразилия се скандал с депортирането от страната на Новак Джокович.


Световният номер 1 първо получи здравно изключение за присъединяване в конкуренцията, а по-късно визата му беше анулирана от локалните управляващи. Правителството на страната настоя за незабавна проверка на локалната тенис асоциация, отпред на която е Тайли, за който се твърди, че своеволно е подписал документа, без да вземе публично позволение от управляващите.

" Днес би трябвало да се фокусираме върху провеждането дневно 4 от едно ужасно събитие. Реакцията на почитателите към корта е страхотна. Нямаме самообладание за идващите 10 дни с необикновен тенис и в последна сметка да разберем кой ще е новият първенец. Продължаваме напред. Надявам се, че откакто завърши шампионата, ще погледнем обратно и ще се гордеем с него. Не премислям оставка. Фокусиран съм върху организирането на събитието

Снимка: Reuters


Той отхвърли да е имал спогодба с Джокович за покриване на транспортните му разноски.

Тайли беше упрекнат още, че е провел идването на сърбина в нощта на 6 януари, с цел да може той да не бъде проверяван толкоз обширно. Ноле обаче не съумя да влезе в Австралия, прекара няколко дни в хотел за мигранти и в последна сметка на 17 януари беше депортиран.

Директорът на федерацията не участва на откриването на първия за годината шампионат от Големия шлем, а се появи на четвъртия ден, като беше освиркан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР