Директорът на Световната търговска организация (СТО) Роберто Азеведо предупреди, че

...
Директорът на Световната търговска организация (СТО) Роберто Азеведо предупреди, че
Коментари Харесай

От СТО открито се притесняват от световна търговска война

Директорът на Световната комерсиална организация (СТО) Роберто Азеведо предизвести, че е срещу " ескалацията " на напрежението сред Съединени американски щати и останалите огромни стопански системи, съобщи БГНЕС.
Трансатлантическата договорка, както и други покупко-продажби, имат " дълготраен отпечатък върху световната стопанска система ", съобщи той, откакто се срещна с немския канцлер Ангела Меркел и водачите на Международния валутен фонд, Световната банка и други интернационалните институции.
" Ние би трябвало да спрем тази ескалация на напрежение и този зъб за зъб развой няма да е полезен… нови браншове ще бъдат въвлечени и това е нещо, което може да нарани всички ни”, сподели той.
" Но по-лошото от това е, че тази систематични дейности могат да навредят доста и рискуват да имат дълготраен резултат върху международната стопанска система ", добави Азеведо, визирайки почналата комерсиална война сред Съединени американски щати от една страна и Европейски Съюз, Канада, Мексико и Китай от друга.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР