Директорът на столичното 119-о училище Диян Стаматов агитирал в електронния

...
Директорът на столичното 119-о училище Диян Стаматов агитирал в електронния
Коментари Харесай

Директор агитирал през е-дневника на училището да го изберат за общински съветник

Директорът на столичното 119-о учебно заведение Диян Стаматов пропагандирал в електронния дневник на учебното заведение родителите да поддържат кандидатурата му за кмет. Той е претендент за общински консултант от листата на ГЕРБ.

В известието си в електронния дневник на учебното заведение, което е получено от родителите, приканва хората, в случай че решат, да го поддържат, защото желае да работи за по-добра столица и тъй като има вяра, че по този начин ще е по-полезен на учебното заведение, на регион " Изгрев ", в който то се намира, както и на София.

По-късно Стаматов, който е и някогашен зам.-министър на образованието, изтри известието, а пред " Дневник " изясни, че осъзнава, че е позволил неточност с публикуването му, само че това било поради неналичието на избирателен опит.



Агитацията на Стаматов провокира неодобрение в обществените мрежи от страна на претенденти и поддръжници на други партии. Въпреки това все още, нито в Централната изборна комисия, нито в Общинската изборна комисия - София, е постъпил сигнал за пропагандата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР