Директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Георги Хаджиев

...
Директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Георги Хаджиев
Коментари Харесай

Шефът на СДВР удари рамо на Гешев за главен прокурор

Директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Георги Хаджиев също поддържа Иван Гешев за основен прокурор на Република България. Новината оповестиха от пресцентъра на Върховна касационна прокуратура.

В известието се споделя единствено: "Позиция от шефа на Столична дирекция на вътрешните работи по отношение на решението на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет за номинирането на господин Иван Гешев за присъединяване в процедурата по желание на нов основен прокур на Република България " и е оповестено клише от писмото на Хаджиев.

Вижте цялата позиция:

В качеството и на шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, показвам позитивната си позиция по отношение на решението на прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет за номиниране на господин Иван Гешев за присъединяване в процедурата по желание на нов основен прокурор на Република България.

Столична дирекция на вътрешните работи реализира ползотворно съдействие с Прокуратурата на Република България и господин Гешев в качеството му на неин представител, като смятам, че същият има нужните професионални и нравствени качества за осъществяване па длъжността основен прокурор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР