Директорът на шуменското училище Д-р Петър Берон Павел Павлов иска

...
Директорът на шуменското училище Д-р Петър Берон Павел Павлов иска
Коментари Харесай

Училищен директор в Шумен иска вот на доверие

Директорът на шуменското учебно заведение " Д-р Петър Берон " Павел Павлов желае да бъде извършен избор на доверие към неговия " управнически мандат ". 

Той е избрал датата 27 юни, като гласуването ще е скрито. В него ще вземат участие с изключение на членовете на колектива, а шефът е поканил посредством докладна бележка и общинските съветници от локалния парламент, както и кмета Любомир Христов и неговите заместници и представители на РУО-Шумен.

През месец юли се навършват 8 години откогато поех Второ главно учебно заведение. Това е краят на вторият ми мандат като шеф на тази институция с 98-годишна история. Както и преди 4 години имах намерение да желая избор на доверие, с цел да реша дали има смисъл да продължа да ръководя Второ главно учебно заведение или мога да продължа кариерата си по нов път.

Тъй като в законодателството на никое място няма написана такава процедура, самичък си слагам летвата за сполучливо изискан избор - в случай че 3/4 от имащите право на глас ме поддържат, показва в писмото си шефът Павел Павлов. 

Вотът на доверие е избран за 27 юни в 9.00 ч. в учителската стая на  ОУ " Д-р Петър Берон ".-->

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР