Директорът на школата на ЦСКА-София Пауло Кардозо е подпи­сал с

...
Директорът на школата на ЦСКА-София Пауло Кардозо е подпи­сал с
Коментари Харесай

Шефът на школата подписа нов договор с ЦСКА-София

Директорът на школата на ЦСКА-София Пауло Кардозо е подпи­сал с клуба за две години и по­ловина - до лятото на 2021 година Това разкри самият португа­лец в изявление за " Тема Спорт ". Кар­дозо беше притеглен през фев­руари тази година и в начало­то ръководеше академията в екип със Стефан Яръмов. През лятото родният експерт напусна и по този начин целият кон­трол мина в Кардозо.

Португалецът последователно постанова своите визии за ра­звитието на школата, само че зая­ви, че на този стадий не ги е въ­вел на 100%. Кардозо е всеки ден на " Армията ", ка­то има постоянни срещи с тре­ньорите в ДЮШ по избран график. В останалата част от времето шефът предим­но гледа записи на дуели на обединенията на ЦСКА-София. Паралелно Кардозо учи и бъл­гарски език.

Той е бил първият треньор на Кристиано Роналдо в Спортинг Лисабон през 1997 година Има и богат опит на цели пет конти­нента, като с изключение на в Португа­лия е работил още в Бразилия, Южна Африка, Саудитска Арабия и за последно Австралия до лято­то на 2018-а.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР