Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов, прибра най-накрая актьора Боби

...
Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов, прибра най-накрая актьора Боби
Коментари Харесай

Милото прибра Боби Турбото в Сатирата

Директорът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов, прибра най-сетне артиста Боби Турбото на театрална сцена. След повече от 15 години напъни да стъпи под прожекторите, Боби сбъдна фантазията си.

Борислав Захариев, както е същинското име на Турбото, стана известен в предаването „ Сблъсък” на Иван и Андрей преди години. След това бе водещ за малко на предаването „ Турбо лига”, само че когато и двете излъчвания бяха свалени от екран, Турбото остана без работа.

Оттогава насам, той се изявява в най-различни амплоа, в желанието си още веднъж да стъпи на сцена. Днес това е действителност, а негов наставник се оказа Милото от „ Седем часа разлика”. 38-годишния Боби се похвали, че ще носи грациозен костюм в постановката „ Без задръжки”, планувана за 28-ми октомври, написа "Телеграф ".

„ Тази роля е извънредно предизвикателство за мен. Радвам се, че работя с Антон Угринов. Представлението е престъпно, а хуморът е много черен. Надявам се феновете да харесат пиесата.... По принцип се стремя да бъда оптимално почтен в живота си, само че на сцената се разпределям на макс и неистина като за последно, тъй като това е роля.

С годините човек стартира да схваща, че не всичко, което хвърчи се яде, за това задръжките в една избрана възраст към този момент са част от живота и би трябвало да бъдеш виновен. Смятам, че самоконтролът е вярната посока, въпреки всичко би трябвало да даваш образец с това, което правиш”, разяснява Борислав.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР