Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров нападна с обидни думи и

...
Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров нападна с обидни думи и
Коментари Харесай

Скандалът се разраства! Директорът на РЗИ-Враца нападна и кмета на града Калин Каменов, вече всички са оплюти /доказателства/

Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров атакува с обидни думи и кмета на града Калин Каменов, видя организация BulNews.
Този път самозабравилият се служител вилнее във фейсбук групата „ Враца-кажи на кмет и община “. Там е била почнала културна полемика към отлагането на обичайния Врачански панаир. Както нормално, брутално, с бутонките напред, в нея се присъединил и станалият скандално прочут началник на здравната ревизия. Без да се преценява, че написаното става незабавно обществено и се чете от доста хора, Димитров подкарва пиара на общината Николай Николов и кмета на града Калин Каменов. По време на разискването кой е отговорен да се провали дълго чаканото есенно събитие, шефът на РЗИ жестоко наскърбява Каменов, като го упреква, че е функционално необразован: „ Уважаеми господин Каменов, четенето с схващане е непостижимо за Вас, знам. В този смисъл в никакъв случай не сте ме разочаровали “. Край на цитата!
Подобно обвиняване на държавен служител, краткотрайно подложен на избрана позиция, към кмет, който е определен на последните избори със смазващото болшинство от 76% е неприемливо. Очевидно Орлин Димитров от дълго време е счупил своята мярка за благовъзпитание и по тази причина наскърбява наред своите съперници във фейсбук. Подобно обществено държание сред институциите е недопустимо и с нищо не способства врачани да живеят по-спокойно.
Повече от налага се президентът Румен Радев и министър председателят Стефан Янев да подхващат бързи ограничения за отстраняването на компрометирания си зависещ. Оставането на Орлин Димитров на поста разрушава ежедневно имиджа на неговите работодатели и става сериозна спънка пред провеждането на печеливша предизборна акция.
В България няма нито едни различен шеф на РЗИ, който да има толкоз скандално държание. Време е здравната ревизия във Враца да бъде управлявана от непокътнат админ, който не плюе в работно време жителите и кмета на града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР