Директорът на РЗИ-София предупреди за измами с фалшиви обаждания по

...
Директорът на РЗИ-София предупреди за измами с фалшиви обаждания по
Коментари Харесай

Данчо Пенчев предупреди за измами по телефона: Имате положителен тест за COVID-19

Директорът на РЗИ-София предизвести за измами с подправени позвънявания по телефона от прикрит номер. " Много хора получават позвънявания от прикрит номер, като се оповестява, че са с позитивна проба за ковид. " Служителите на РЗИ се легитимират, не се поддавайте на суматохата, посъветва той от ефира на Българска национална телевизия.
Пред Нова тв пък, които дават съобщение за карантина, а дневно към този момент има по 600 такива уведомления. По думите му в мометна се водят договаряния с персоналните лекари, които също да стартират да го вършат.

От началото на пандемията в София има регистрирани към този момент над 6 000 случая на инфектирани с. Но случаите главно са регистрирани като носителство и с леки клинични прояви. В последно време изключително. За последните 24 часа в София са приети в болница 7 души, регистрира още той.
 Доста от случаите с COVID-19 в София са и от хора, взели участие в митингите Доста от случаите с COVID-19 в София са и от хора, взели участие в митингите
За митингите и ковид коментарът на шефът на столичното РЗИ и член на НОЩ д-р- Данчо Пенчев беше следният: " Ако ние юни м...
Запазва се огнищното разпространяване на ковид на територията на София. Към вчерашна дата има 17 регистриани огнища, само че ситуацията в столицата като цяло е предвидима, спокойна и без огромни изненади, акцентира специалистът.
51 учебни заведения са наранени от ковид, под карантина са над 1500 възпитаници. Почти няма клинични изяви при тях, акцентира доктор Пенчев.

455 медицински експерти в столицата са с открит ковид, стеснителен е процентът, разяснява още шефът на РЗИ-София.
По думите му защитните дрехи са задоволително, само че има струпване на отмалялост измежду медиците. Имаше и едно разпределяне измежду тях, то беше на всички места в обществото, а това към този момент дава отрицателен резултат, добави Пенчев.
 Карантинирани паралелки в София и Пловдив се връщат в клас Карантинирани паралелки в София и Пловдив се връщат в клас
Поставените под карантина класове от 107 учебно заведение " Хан Крум " в София към този момент се завърнаха в клас. Пред Българска национална телевизия шефът Данко Калапиш изясни...
 
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР