Директорът на Рома Джанлука Петрачи потвърди, че римляните преговарят за

...
Директорът на Рома Джанлука Петрачи потвърди, че римляните преговарят за
Коментари Харесай

Рома потвърди за преговори с бранител на Тотнъм

Директорът на Рома Джанлука Петрачи удостовери, че римляните договарят за бранителя на Тотнъм Тоби Алдервайрелд. Той приказва и за играчите на “вълците”, към които има интерес от други клубове, като Николо Дзаниоло и Алесандро Флоренци. Петрачи сподели, че те не са за обмен, само че в случай че се получат предложения за тях, тогава ще се преценя.

$Казах на Дзаниоло, като татко на наследник, че би трябвало да слезе на земята, само че незабавно хората оповестиха, че това значи, че го продаваме. Не е правилно всяка дума да се трансформира в голяма история. Никога не сме слагали Дзаниоло в трансферната листа. Всичко е допустимо, тъй като никой не мислеше, че един ден Ювентус ще продаде Зинедин Зидан, а това се случи. Мога да кажа, че Дзаниоло не е пазара$, показа Петрачи.

" Колкото се отнася до Флоренци. Той е капитан на Рома. Никога не сме разгласявали, че се продава. Ако дойдат предложения, те ще бъдат оценени, ни не съм се обаждал на никой, с цел да споделям, че той е разполагаем. Не желая да приказвам за съответни играчи, само че явно, откакто продадохме Иван Маркано и Костас Манолас, имаме потребност от централни бранители и това е приоритет. Работим на няколко фронта и имаме ясни хрумвания какво считаме да създадем. Мога да потвърдя, че ще вземем халф, само че не мога да ви кажа кой ще бъде той ", добави шефът на римляните.

AS Roma director Gianluca Petrachi has confirmed the club are in talks with #thfc to sign centre-back Toby Alderweireld. pic.twitter.com/5VK6dDvR0W
— Hotspur Related (@HotspurRelated) July 15, 2019
Петрачи разяснява и Франко Балдини, който е в Лондон и съгласно някои договаря от името на Рома във връзка с Дзаниоло и опцията Тоби Алдервайрелд да дойде в Рим: " Знам, че в контракта на Алдервайрелд има уговорка, а Балдини има положителни връзки с шефовете на Тотнъм. Той е работил там доста години и може да помогне на Рома в привличането на Алдервайрелд. Ако желаете да кажете, че Балдини договаря от името на Рома, това не е правилно. Той оказва помощ на клуба в тази ситуация на Алдервайрелд и може да ни помогне да спестим пари ".
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР