Директорът на РИОСВ - Перник Пламен Ангелов явно има по-важна

...
Директорът на РИОСВ - Перник Пламен Ангелов явно има по-важна
Коментари Харесай

Къде е директорът на РИОСВ - Перник докато язовир Пчелина е пред екокатастрофа?

Директорът на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Перник Пламен Ангелов очевидно има по-важна задача от това да откри източника на замърсяване на язовир " Пчелина " - сериозен проблем, за който Actualno.com сигнализира неведнъж.
Според източници на уеб страницата zapernik.com  господин Ангелов се любува умерено на отпуската си и плува из далечни морета , в които водата сигурно е по-чиста от тази в един от най-живописните български язовири.
Друг обезспокоителен факт е този, че до момента шефът на Регионална инспекция за опазване на околната среда не се е изказал нито един път - нито в писмена, нито в говорима форма, по отношение на протичащото се с язовир " Пчелина ". Ангелов, " джентълменски " е натоварил с тежката задача неговият заместител - Анелия Дренска, която е шеф на отдел в Регионална инспекция за опазване на околната среда и е принудена всеки ден да изяснява пред национални и локални медии какво се случва с водоема. 
Дори отзиви на експерти в тази област от ранга на Димитър Куманов - създателят на рибарски клуб „ Сдружение Балканка “ и доктор Тихомир Стефанов - хидробиолог (ихтиолог) в Националния природонаучен музей към Българска академия на науките, не съумяха да предизвикат Ангелов да вземе отношение по казуса.
Така, в напъните си да стигнат до някакво решение на казуса, от Централната рибноопазваща органиция провеждат конференция, която ще се организира на 17 септември, вторник, от 10:30 ч. на ул. " 20 април " 13. На нея са поканени представители на всички държавни институции, които са директно виновни за екокатастрофата, която заплашва язовир " Пчелина ".
По време на събитието ще бъдат изнесени доста обстоятелства, ще бъдат показани голям брой фотоси, видеа и документи, които потвърждават мащаба на казуса в язовир " Пчелина ". Организаторите се надяват, че след тяхното оповестяване от страна на медиите, господин Пламен Ангелов ще прекъсне отпуската си и най-сетне ще свърши това, за което е комплициран на този пост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР