Директорът на РИОСВ Перник Пламен Ангелов ще бъде официално уволнен

...
Директорът на РИОСВ Перник Пламен Ангелов ще бъде официално уволнен
Коментари Харесай

Директорът на РИОСВ - Перник е пред уволнение

Директорът на Регионална инспекция за опазване на околната среда Перник Пламен Ангелов ще бъде публично уволнен до края на деня, оповестява уеб сайтът ZaPernik.com. На негово място по всяка възможност ще застане Анелия Дренска, която все още е шеф на отдел в районната ревизия.
Причината за отстраняването на Ангелов са множеството сигнали за замърсяване на въздуха в Перник и на язовир " Пчелина ", за които Actualno.com алармира неведнъж.
Припомняме, че до момента в който всички скотски типове във водоемите измираха от токсичното отравяне на река " Струма " Пламен Ангелов беше в отпуск и даже катраненочерният цвят на реката не бе задоволителен мотив някогашният шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда да прекъсне почивката си.
 
От своя страна от Централно рибно-опазващата организация обявиха, че уволнението на Ангелов не е задоволително, с цел да бъде спрян готвеният от тях митинг.  От своя страна от Централно рибно-опазващата организация обявиха, че уволнението на Ангелов не е задоволително, с цел да бъде спрян готвеният от тях митинг. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР