Директорът на пресцентъра на Министерството на отбраната Александър Урумов, чието

...
Директорът на пресцентъра на Министерството на отбраната Александър Урумов, чието
Коментари Харесай

Шефът на пресцентъра на МО: Ако нямам нищо общо с истерията с децата, ще ми се извинят ли?

Директорът на пресцентъра на Министерството на защитата Александър Урумов, чието име беше забъркано в разпалването на всеобщата нервност в няколко града, при която родителите прибираха децата си от учебно заведение от боязън, че ще бъдат отнети, съобщи в утринния блок на Нова телевизия, че информацията за съпричастността му към случая е основана на клюки.

Стига се до сюреалистични измерения на сходни клюки. Моето име не е било изричано, било е казано "служител на пресцентъра на Министерството на защитата ".

Като шеф на пресцентъра, несъмнено, че нося отговорността. Телефонът ми не е сменян от повече от 10 години. Готов съм да дава всички мои информационни канали - Уотсап, Вайбър, двата ми профила във Facebook, с цел да бъде осъществена инспекция, сподели Урумов.

Дълбокото ми разбиране е, че мястото на учениците е в учебно заведение. Познавам сътрудниците си и съм уверен, че никой не взе участие. Но когато се каже А, в реда на нещата е да се каже и Б, и Ю, и Я.

Нека се създадат инспекциите и в случай че се откри, че няма нищо такова, че никой от пресцентъра на Министерството на защитата не е съдействал за това нещо, не е ли редно да последва опрощение, уточни Николай Урумов.

Според мен намесването на моето име е директно обвързвано с безапелационната ми позиция против Истанбулската спогодба и всевъзможен жанр джендър политики, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР