Директорът на ОУ Христо Ботев в село Ново Паничарево Христо

...
Директорът на ОУ Христо Ботев в село Ново Паничарево Христо
Коментари Харесай

Директорът, обявен в блудство с ученичка: Омерзен съм, това е клопка!

Директорът на ОУ „ Христо Ботев ” в село Ново Паничарево Христо Радев, упрекнат в блудничество с 14-годишно момиче, влезе с намерено лице в съда в Бургас. Той слезе добродушно от служебния автомобил с белезници и мина непретенциозно пред камерите и фотоапаратите на публицистите, без да направи опит да се скрие.   Бургаският съд ще гледа в 16 часа мярката му за неотклонение, съобщава burgasinfo.com. Радев, който е упрекнат, че е блудствал с 14-годишна ученичка, изрично отричал изказванията, написа Флагман, базирайки се на осведомен източник, осведомен с материалите по досъдебното произвеждане. „ Омерзен съм! Това е клопка! Няма по какъв начин да има видеозапис с блудството, както се твърди, защото аз нищо не съм направил”, декларирал Радев.

Той считал, че му устроили капан поради абсурда с бащата на момичето.

Доскоро бащата на жертвата - Христо, е работел в учебното заведение, само че е уволнен, откакто се е потвърдило, че е крал от дървата за огрев на децата.

Директорът отрекъл и да е направил насилствени дейности и с други три девойки от село Ново Паничарево.

Припомняме, че през вчерашния ден гласът на основния прокурор Румяна Арнаудова заяви, че са разпитани още три девойки от селото. За тях имало напълно обосновани догатки, че са насилвани полово от шефа на локалното учебно заведение Христо Радев.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР