Директорът на ОДМВР-Силистра старши комисар Мартин Недялков награди три момичета,

...
Директорът на ОДМВР-Силистра старши комисар Мартин Недялков награди три момичета,
Коментари Харесай

Добрата новина: Награда от полицията за достойна постъпка на тези деца

Директорът на ОДМВР-Силистра старши комисар Мартин Недялков награди три девойки, намерили и предали в полицията забележителна сума пари. За достойната си постъпка 11-годишната Емили Статев и 10-годишните Ренета Павлова и Сема Мехмедова получиха благодарствени адреси и дарове, обезпечени от Спортния клуб на дирекцията.

Преди броени дни при игра в региона на Самолета в регионалния град девойките намерили пачка банкноти. С бабата на едно от децата посетили полицията и предали сумата, която към момента не е потърсена от притежателя си и е на предпазване в районното ръководство.

Сема и Емили живеят в чужбина, само че през лятната почивка са дружно в игрите с приятелката си Рени и с други деца от квартала.

За достойната им постъпка старши комисар Недялков се обърна с думи на признателност към децата и ги увери, че тя е образец за подражателство.

Началникът на Районно ръководство – Силистра основен контрольор Траян Петров също похвали девойките и им пожела здраве и доста триумфи през новата образователна година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР