Директорът на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка, предаде БГНЕС. По-рано

...
Директорът на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка, предаде БГНЕС. По-рано
Коментари Харесай

Директорът на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка

Директорът на ОДМВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка, съобщи БГНЕС.
По-рано през днешния ден кметът на Бургас Димитър Николов дефинира като неточност дейностите на полицията за това, че са спрели достъпа на български жители до плажа в Росенец.
Христо Иванов в диалог с него го попита за какво полицията го е излъгала, че няма да има различен митинг, откакто той е имал информация. Кметът съобщи, че го регистрира като неточност и че ще помоли да бъдат позволени всички български жители, които желаят да отидат на плаж в Росенец. След тези думи на кмета, всички протестиращи, които се бяха събрали пред общината в Бургас потеглиха още веднъж към Росенец и обявиха, че в случай че не бъдат позволени, ще блокират пътя Созопол-Бургас.
Оценявам като неточност решението на полицията за недопускането на протестиращите до парк Росенец, написа и във Фейсбук кметът на Бургас Димитър Николов. Категорично считам, че точно това повишава градуса на напрежението. Срещнах се с част от протестиращите пред Общината и показах тази позиция. Отивам на място със заявителя на митинга Христо Иванов, с цел да беседвам с органите на реда за обезпечаване на достъп, сподели кметът на Бургас.
 
A какво се случва на митингите вижте ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР