Директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Атанас Илков връчи

...
Директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Атанас Илков връчи
Коментари Харесай

Момче от Кърджали намери портмоне с голяма сума пари и го върна

Директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Атанас Илков връчи почетна грамота за доблестно държание на Сердар Мехмед, възпитаник в трети клас в ОУ " Д-р Петър Берон " в Момчилград.
Момчето заслужи признанието за почтена си постъпка - преди дни намерил на пешеходна пътека в Момчилград портмоне с 950 евро, 275 лева, 130 турски лири, персонални и банкови документи и неотложно го предал в полицейското ръководство
Полицаи се свързали със собственичката на изгубените пари и документи, която се върнала от пътешестване за Германия. На събитието в полицейското ръководство в Момчилград участваха майката на момчето - Шенгюл Мехмед, Севгюл Вели, помощник-директор в учебното заведение, в което учи Сердар, и полицейски чиновници.
Много се надяваме този добър образец да откри своите почитатели измежду съучениците на Сердар, а и измежду всички жители в обществото ни, сподели старши комисар Илков при връчването на почетната грамота.
Той поздрави майката и учителите за чудесния резултат във възпитанието на детето и означи, че честността, честността и положителните каузи постоянно имат смисъл и съставляват стойностен модел на държание.
Освен добър възпитаник Сердар е и деен състезател - намерил портмонето на връщане от подготовка по тенис и дружно с майка му го отнесли в полицейското ръководство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР