Директорът на Областната дирекция на полицията в Пловдив старши комисар

...
Директорът на Областната дирекция на полицията в Пловдив старши комисар
Коментари Харесай

Шефът на пловдивската полиция пред БЛИЦ TV: 8 са убийствата в региона, нито едно от тях не е поръчково

Директорът на Областната дирекция на полицията в Пловдив старши комисар Йордан Рогачев разяснява пред организация БЛИЦ до къде е стигнало следствието, което организират дружно с прокуратурата в Дома за остарели хора в града под тепетата.

Преди ден в общественото заведение са извършени разпити, конфискувани са документи, продължава разплитането на случая и събирането на доказателства за гаврите, побоищата и грозното отношение на част от личния състав към хората от третата възраст. Районна прокуратура ще изнесе детайлности откакто до ден-два завърши инспекцията.

С комисар Рогачев говорихме още и за осъществените акции и разкритите тежки закононарушения от както той заема длъжността ченге №1 на региона. Доброто взаимоотношение и с Районна, и с Окръжна прокуратура дава предстоящите резултати.

Разкрита беше крупна машинация на жена, която е прибирала пари на хора, искащи да се пенсионират и е ощетила Национален осигурителен институт с голяма сума пари, на психиатърка, която е източвала НЗОК, на чиновници на ДАИ, които бяха задържани, на закопчания чиновник на Министерство на вътрешните работи, на двама, които да предложили подкупи на служители на реда, на акциите по линия на пътната сигурност.

Рогачев даде образец с такава преди дни, в която бяха задържани 21 пияни и дрогирани водачи.

Най-висок % на тежки произшествия има по основните пътища, на автомагистрала "Тракия " и в самия Пловдив. През миналата година жертвите на произшествия в региона на 62. Работи се первантивно, с цел да се избегне през актуалната година огромния % починали и да се предотвратят тежки мелета.

Старши комисар Рогачев напомни още, че през предишните години в Пловдив е имало няколко поръчкови убийства, само че през 2019-та няма нито едно такова. Убийствата са 8, те са битови и всички са разкрити.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР