Директорът на областната дирекция на МВР-Враца ст. комисар Янко Янколов

...
Директорът на областната дирекция на МВР-Враца ст. комисар Янко Янколов
Коментари Харесай

МВР: Образувана е проверка по материала в BulNews за стрелба във Враца, уведомена е и прокуратурата

Директорът на регионалната дирекция на МВР-Враца ст. комисар Янко Янколов се самосезира и стартира инспекция по случая със стрелбата в центъра на града, за която само организация BulNews заяви.
Днес със заповед на ст. комисар Янколов е разпоредена незабавна инспекция по случая от 10 август /събота/, за който не е подаден сигнал в полицията, разясняват от Министерството на вътрешните работи.
Органите на реда допълват, че от оповестеното видео е видно, че на площад „ Софроний Врачански “, мъж с револвер в ръка създава няколко изстрела във въздуха, като към него има и други жители с коли, част от сватбена гала.
В хода на започнатата инспекция към този момент е открита самоличността на причинителя, който следва да бъде разпитан за изясняване на всички обстоятелства и условия.
Случаят е докладван в районната прокуратура.
Припомняме, че сватбарите били блокирали трафика на най-натовареното кръстовище в града като излезли от лъскавите си возила и спретнали невиждано шоу с музика и танци. Адреналинът на един от сватбарите очевидно се вдигнал повече от допустимото, тъй като той внезапно извадил от колата си револвер и почнал да стреля във въздуха.
Съботният ден се оказал много запаметяващ се и за неволните очевидци на предсватбената забава. Очевидците на зрелището описват, че музиката на макс била съпроводена с възторжени крясъци. Мутренското държание пък уплашило хората, които минавали по това време в региона.
Празнуващите обаче не се смутили, а някои не стопират и до през днешния ден да се хвалят с изявата. Видео от затварянето на трафика и стрелбата бе качено даже като стори на профила на един от сватбарите, а съгласно осведомени със случката мъжът с оръжието е Чавдар Костов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР