Директорът на областната дирекция на МВР в Габрово старши комисар

...
Директорът на областната дирекция на МВР в Габрово старши комисар
Коментари Харесай

Поисканата от Борисов оставка на директорът на полицията в Габрово за минути стана факт

Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово старши комисар Борислав Бончев е подал оставка, заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи. Това е станало по гледище на министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

Не е ясно дали нареждането е пристигнало до момента в който министърът още е в чужбина. По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов разгласи, че Бончев би трябвало да подаде оставка. Аргументът е, че полицията е разрешила младежи в града да вършат каквото си желаят и да тормозят жителите.

Оставката на шефа на полицията в Габрово заведена в деловодството на министерството, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Габровската полиция е във фокуса на публичното внимание след размириците, избухнали в града в сряда. Те бяха провокирани от освобождението от ареста на трима роми, арестувани за нанесен побой на чиновник на магазин в града.

В габровската полиция продължава инспекцията по отношение на вероятно позволени пропуски в работата на дирекцията. След приключването й и разбор на резултатите, следва да бъде преценено дали ще бъдат взети спомагателни административни и организационни ограничения.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Региони (7431)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР