Директорът на "Новини и актуални предавания" на Нова телевизия Миляна

...
Директорът на "Новини и актуални предавания" на Нова телевизия Миляна
Коментари Харесай

Мейлът, който е приписван на директора на Новините на NOVA, се оказа фалшив

Директорът на "Новини и настоящи излъчвания " на Нова телевизия Миляна Велева не е създател на публикуваните в интернет така наречен „ Професионални насоки 2020 година “ за отразяване на новините, а приписваният й мейл е подправен. Заключението на държавното обвиняване излиза наяве от разпореждане на Софийската районна прокуратура, която е направила инспекция след сигнал, подаден от малкия екран, против опита да бъде накърнен престижът и престижът на най-голямата медийна група и в частност на Миляна Велева.

Припомняме, че от неизвестен електронен адрес бяха оповестени подправени вести за публицистичната политика на медиата, с цел да се внуши, че към публицистите се изпращат „ опорни точки “ за отразяването на актуално-публицистични тематики.

По случая е осъществена задълбочена инспекция от отдел „ Киберпрестъпност “ на ГДБОП за съществуване на закононарушения по разнообразни сформира от наказателния кодекс.

В своето разпореждане прокуратурата приема, че няма съображение за формиране на досъдебно произвеждане, а откритите данни са за възможна засегнатост и клюка по отношение на Миляна Велева – закононарушения от частен темперамент, които се преследват по обособен законов ред.

Прокуратурата признава, че правото на българските жители на свободно изложение е обезпечено от закона и е симптом за зрялост на обществото, само че категорично акцентира, че то „ не трябва да се абсолютизира и да служи за оправдания на дейности, засягащи жестоко и безогледно, а най-много и неоснователно правото на чест и достолепие на обсъжданата персона “.

NOVA още веднъж декларира, че ще предприеме всички свои законови права, с цел да отбрани достолепието и престижа си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР