Директорът на Новини, актуални предавания и спорт в Би Ти

...
Директорът на Новини, актуални предавания и спорт в Би Ти
Коментари Харесай

Шефът на новините на Би Ти Ви Венелин Петков ще съди Валери Симеонов

Директорът на " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в Би Ти Ви Венелин Петков разгласи, че ще съди зам.-председателя на Народното събрание Валери Симеонов (НФСБ).

Заявката му е отговор на изказванието на Симеонов пред утринния блок на Българска национална телевизия, че Петков и водещият на Би Ти Ви Антон Хекимян са корумпирани, тъй като не са дали естрада на съдружника на Васил Божков в " Ефбет " Цветомир Найденов за негови незаконни схеми. Преди две седмици Найденов упрекна Би Ти Ви и " Дневник ", че не са разгласили информация, която им е дал за Божков. Тогава " Дневник " излезе с отговор, че част от изказванията на Найденов не са били доказани, а друга част са били погрешни и напомни, че медиите не са длъжни като " пощенска кутия " да пускат към публиката всичко, което някой някъде им е споделил. Цялата позиция вижте тук.

Днес Валери Симеонов дефинира като корумпирани и българите, защото " всеки всеобщо го прави ", като уточни предоставяне на подкупи на пътните служители на реда, в опазването на здравето и други, само че изключи себе си от тази категория, " тъй като съм се изграждал по някакъв различен, друг метод ". Симеонов сподели, че може да уточни и други корумпирани публицисти, само че остави без отговор подканване от страна на водещата да ги назове.

Няколко часа по-късно с позиция излезе " БТВ медиа груп ", а Венелин Петков заяви във фейсбук, че ще съди Симеонов.

" Позор, господин заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов. Ще се забележим в съда ", написа Петков. В отговор на изказванията на Симеонов, че всеки, схванал за закононарушение, е задължен да го рапортува на проверяващите, той показва, че показаните от Цветомир Найденов документи пред малкия екран са жалбите му до прокуратурата.

 254175
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР