Директорът на Местни данъци и такси“ Таня Христакиева открив сградата

...
Директорът на Местни данъци и такси“ Таня Христакиева открив сградата
Коментари Харесай

Изложба „Тунджанско утро“ откри Таня Христакиева

Директорът на „ Местни налози и такси “ Таня Христакиева открив постройката на Общинатасамостоятелна галерия „ Тунджанско утро “.Това е втората й независима галерия, която тя посвети на празника на Община „ Тунджа “. Впечатляващ е креативният полет в нейните картини – към този момент 70, нарисувани единствено за една година и четири месеца.

Изложбата носи наименованието на една от картините - „ Тунджанско утро “. „ Утрото символизира началото, концепцията ми беше с изложбата да внеса в деня ви настроението, което носят празниците “ показа художничката и добави, че опитва в разнообразни области и жанрове, само че това, което сплотява всяка от картините й е, че в нея е вложила доста обич, естетика и топлота, които желае да съобщи като страст и на другите.

Като приятна изненада, Таня Христакиева разгласи, че подарява картината, която носи името на изложбата. „ Когато сътворих „ Тунджанско утро “, желаех картината да отиде в човек с богата душа и с положително сърце, който обича тунджанската земя най-малко колкото мен. Не познавам по-подходящ човек от кмета на Община „ Тунджа “ Георги Георгиев “, изясни тя, като насочи пожелания за здраве към огромното тунджанско семейство, каквото е община „ Тунджа “ и прикани: „ Нека обичаме община „ Тунджа “, тя е наша “.

Трогнат от подаръка и от положителните думи, кметът на Община „ Тунджа “ Георги Георгиев съобщи, че няма по-подходящо бижу за празника на общината от най-новите картини на Таня Христакиева. „ Благодаря й за тази хубост, с която подари общината за празника. Гордеем се, че имаме подобен експерт като наш чиновник, гордеем се и с гения на Таня. Само човек с огромно сърце и голям гений, може да твори такова изкуство “, сподели още тунджанският кмет.

Изложбата на Таня Христакиева, в която са подредени 17 напълно нови произведения, може да бъде забелязана във фоайето на втория етаж в постройката на Община „ Тунджа “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР