Директорът на Изпълнителната агенция по трансплантации д-р Марияна Симеонова е

...
Директорът на Изпълнителната агенция по трансплантации д-р Марияна Симеонова е
Коментари Харесай

Директорът на Изпълнителната агенция по трансплантации е подала оставка

Директорът на Изпълнителната организация по трансплантации доктор Марияна Симеонова е подала оставка, оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

 доктор Марияна Симеонова доктор Марияна Симеонова © Българска национална телевизия / АРХИВ
Мотивите на доктор Симеонова са персонални, свързани с нейното професионално развиване. В околните дни министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев ще назначи нов шеф на ИАТ, като до тогава доктор Симеонова остава на поста, допълват от Министерство на здравеопазването.

Екипът на Министерството на здравеопазването продължава договарянията за подписване на контракт с европейски трансплантационен център, който да обезпечи лекуването на българските жители, нуждаещи се от трансплантация на бял дроб. На заключителен стадий са диалозите с трансплантационния център в гр. Есен, Германия, за които доктор Симеонова ще продължи да спомага със своята експертиза, се споделя още в известието.

На пресконферентция на следващия ден доктор Симеонова ще даде повече детайлности към оставката си и сключването на Договора за европейски трансплантационен център.

През юни месец т.г. доктор Симеонова подава оставката си, само че не беше призната.
 Не е призната оставката на шефа на Изпълнителната организация по трансплантация Не е призната оставката на шефа на Изпълнителната организация по трансплантация
Не е призната оставката на шефа на Изпълнителната организация по трансплантация доктор Марияна Симеонова. Това оповестиха от пресслужбата на Министерството...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР