Директорът на Интер Бепе Марота сподели, че самият той е

...
Директорът на Интер Бепе Марота сподели, че самият той е
Коментари Харесай

Шеф на Интер: Не очаквах да сме на точка зад Юве

Директорът на Интер Бепе Марота показа, че самият той е сюрпризиран от мощния старт на сезона за "нерадзурите ", които са единствено на точка зад хегемона Ювентус след 11 кръга.

Момчетата на Антонио Конте се показват доста добре от началото на сезона, като към този момент поддържат темпото на "бианконерите ". Марота показа, че двамата с Антонио Конте имат идентични цели за подсилването на състава през зимния трансферен прозорец.

"Познавам Антонио доста добре. Той има характерен метод на връзка, само че манталитетът му на победител е безспорен ", стартира Марота.

"Двамата споделяме неистовото предпочитание за усъвършенстване и знаем, че процеса на създаване на боеспособен състав лишава време. Ще търсим всевъзможни варианти за укрепване на отбора през януари ".

"Ако би трябвало да съм почтен не чаках да сме единствено на точка за Юве на този стадий от сезона. Като клуб се опитваме да подвигаме задачите си съгласно обстановката и това знаем, че ще ни донесе триумф в бъдеще ", приключи шефа на Интер.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР