Директорът на Интер Бепе Марота призна, че преговорите с Ашраф

...
Директорът на Интер Бепе Марота призна, че преговорите с Ашраф
Коментари Харесай

Марота: Днес е важен ден за трансфера на Хакими

Директорът на Интер Бепе Марота призна, че договарянията с Ашраф Хакими са в напреднала фаза, като акцентира, че през днешния ден е значим ден за тях.

“Целта на клуба и семейство Жанг е да прави вложения, възползвайки се от опциите, които пазарът предлага. Няма да укривам, че сме в напреднали договаряния. Пиеро Аузилио свърши отлична работа в тях. Все още би трябвало да ги завършваме, само че на следващия ден (днес - б.р.) ще е значим ден и ще забележим по какъв начин ще изясним обстановката. Аз съм оптимист. Аузилио заслужава похвали за работата, която свърши през последните месеци.
" I'm not going to deny that we are at an advanced stage for Hakimi. We still need to finalize the deal but Monday will be the important day. I'm optimistic "

Inter CEO, Beppe Marotta

IG/transfers pic.twitter.com/6AYzTzHeCF
— Italian Football TV (@IFTVofficial) June 29, 2020 Както споделих, клубът желае да вдигне летвата, мислейки си за икономическите благоприятни условия в обстановката след ковид, която е изключително комплицирана. Тази интервенция по привличането на Хакими е доста значима. Собствениците ни предоставиха опцията да се възползваме от този късмет и заслужават похвали за това”, съобщи Марота пред “Скай Спорт Италия” преди снощния мач с Парма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР